HOME DIENSTEN WERKWIJZE ACCESSOIRES REALISATIES CONTACT  

 

Tuinontwerp

Tuineigenaren weten zelf het beste wat gewenst is en wat niet. Zij zijn ook de enigen die exact weten hoe de tuin wordt gebruikt en bij welke sfeer zij zich prettig voelen in de tuin. Vaak ontbreekt het echter aan tijd, kennis, ruimtelijk inzicht of onderlinge overeenstemming om een goed tuinplan te maken. Daarom kiest men voor een tuinontwerper.

 
In een eerste gesprek (zie werkwijze) zetten we al uw wensen op papier en gaan we vervolgens ideeŽn uitwerken. Daarbij houden we rekening met de architectuur van uw woning, interieur, omgeving, grootte van de tuin, grondsoort, ligging ten opzichte van de zon en natuurlijk ook uw budget.

Naast de kleurrijke plattegrond en beplantingsplan die we gewoonlijk leveren, kunnen we ook een presentatie op de computer verzorgen waarbij in 3D beelden door uw eigen nieuwe tuin 'gewandeld' kan worden. Hiermee kunt u precies zien hoe die er uit komt te zien volgens het betreffende ontwerp.


< terug
 

 
 

Copyright 2010-2018 De Goede Tuinen l Alle rechten voorbehouden

webdesign:

joost de jong

 

De Goede Tuinen voor uw tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in de regio Zaandam, Zaanstreek, Purmerend, Beemster, Landsmeer, Amsterdam en Hoorn. Kortom Noord-Holland is ons werkgebied,