HOME DIENSTEN WERKWIJZE ACCESSOIRES REALISATIES CONTACT  

 

Definitief ontwerp

Op basis van een uitgebreide bespreking van het schetsontwerp wordt het definitieve ontwerp gemaakt. Met deze tekening op schaal heeft u een goede en onmisbare basis om een tuin te realiseren die aan uw verwachtingen voldoet en wellicht overstijgt.

 
In eerste instantie wordt er, indien nodig, een schetsontwerp gemaakt. Dit schetsontwerp gaat aan het definitieve plan vooraf.

Maar in de meeste gevallen zijn de wensen en voorkeuren direct heel duidelijk en gaan wij meteen met het definitieve plan aan de slag. 


< terug

  Het definitieve tuinontwerp zal gepresenteerd worden op een 'moodboard' of computerscherm waarop compositie van kleuren, stijl, objecten en trends worden weergeven.

Vervolgens worden alle opmerkingen die uit dit gesprek naar voren komen verwerkt en gaan we over tot het maken van het beplantingsplan.

 
 

Copyright 2010-2018 De Goede Tuinen l Alle rechten voorbehouden

webdesign:

joost de jong

 

De Goede Tuinen voor uw tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in de regio Zaandam, Zaanstreek, Purmerend, Beemster, Landsmeer, Amsterdam en Hoorn. Kortom Noord-Holland is ons werkgebied,