HOME DIENSTEN WERKWIJZE ACCESSOIRES REALISATIES CONTACT  
 

 

Eerste ontmoeting

Nadat u contact met ons heeft gelegd maken we een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit bezoek vertellen wij u over onze werkwijze en kunt u ontwerpen en fotoís van tuinen bekijken om (meer) ideeŽn op te doen.

 

Wij vinden het belangrijk dat u ons leert kennen en weet wat u van ons kunt verwachten. Met andere woorden: of onze ontwerpstijl en werkwijze u aanspreekt.
 

Binnen 14 dagen na dit gesprek geven wij u inzicht in de kosten van onze diensten. Die worden gebaseerd op de hoeveelheid tijd die wij verwachten te gaan besteden aan het uitwerken van uw tuinontwerp en een eventueel beplantingsplan.

 

< terug

 

Iedere tuin vraagt om unieke oplossingen en ideeŽn. We hebben te maken met wisselende factoren, persoonlijke wensen en omstandigheden, architectuur van de woning, interieur, omgeving, grootte van de tuin, grondsoort, ligging ten opzichte van de zon en natuurlijk ook het budget.

Wilt u met ons verder gaan dan gaan we over tot de inventarisatie. De planning wordt met u afgestemd en schriftelijk vastgelegd.

 

 
 

Copyright 2010-2018 De Goede Tuinen l Alle rechten voorbehouden

webdesign:

joost de jong

 

De Goede Tuinen voor uw tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in de regio Zaandam, Zaanstreek, Purmerend, Beemster, Landsmeer, Amsterdam en Hoorn. Kortom Noord-Holland is ons werkgebied,